norsk chat

Resultater for norsk chat

Nettkirken.
Du kan også chatte med oss. Klikk her for å se om vi er tilgjengelig på chat. 18.09.2017 2300: Kjersti Østland Midttun. 17.08.2017 1203: Marie Skarrebo Holmen. 30.04.2018 1426: Ellen Langlete Haga. 29.03.2017 0935: Knut Nåtedal. I permisjon fram til sommeren 2019. Ønsker du kontakt med administrasjonen? Postboks 2007 Nordnes. 5817 Bergen, Norge. 47 55 55 22 55. Vil være med å støtte Nettkirken? Vi trenger din gave for å fortsette å møte mennesker i sorg og glede, uavhengig av geografi. Du kan også gi en gave med Vipps ved å sende til 69174 Nettkirken i Sjømannskirken. Den Norske kirke Sjømannskirken. Skriv med oss. Trenger du noen å snakke med? Vi er her for deg enten du vil snakke om små eller store spørsmål i livet. I chatkalenderen kan du se når de ulike nettprestene er pålogget. Det kan til tider være mange som ønsker å chatte med nettpresten samtidig. Da kan du oppleve at det står Presten" er opptatt. Prøv gjerne igjen litt senere, eller kom tilbake på et annet chattetidspunkt. Alle tider oppgis i norsk tid.
Nettsnakk Bare gode samtaler.
For å komme i gang trenger du først å registrere deg. Du må oppgi din e-post og får en link som du må klikke på for å aktivere brukernavnet ditt. Bortsett fra det fraråder vi å oppgi personlige opplysninger om deg selv. Start chat Videochat. Start chat Videochat.
Chat Sex og samfunn.
Vi spør også om litt andre ting i skjemaet, dette er for å finne ut om vi når ut til de som trenger oss aller mest. Sex og samfunns chat er for de som har spørsmål knyttet til seksuell helse.
Norsk chat uforpliktende prat på nett.
Er du litt eventyrlysten og ønsker å finne noen helt nye og tilfeldige personer å chatte med, så ta en titt på disse sitene for gratis chat i Norge: noen sponsede linker. Norges største nettchat, en bra norsk side for chat.
chat Wiktionary.
chat tredje person entall presens chats, presens partisipp chatting, preteritum og perfektum partisipp chatted. prate, snakke, føre samtale. edb nettprate, chatte. Wikipedia på fransk: chat leksikonoppføring. chat m flertall chats; hunkjønn chatte, flertall chattes. shah, shahs se shah. Hentet fra https//no.wiktionary.org/w/index.phptitlechatoldid1064414.: Ord i norsk med rot i engelsk.
chat Det Norske Akademis ordbok.
BETYDNING OG BRUK. uformell skriftlig kommunikasjon som foregår direkte mellom to eller flere på Internett. det store prosjektet nå er å lage en diskusjonslink, en chat, på BrannWeb. Bergens Tidende 22.10.1997/26. under sendingene vil vi ha gående en chat på Internett.
Eros Chat.
Kontakt TomTom kundeservice Telefon E-post Chat Fellesskap Forum Konto problemer.
Forespørsel om lojalitetstilbud. Chat med oss. Vi beklager, men chattetjenesten er for øyeblikket ikke tilgjengelig. Skriv inn en verdi for feltet E-postadresse på nytt. Tip: Add your System Information to your question. In HOME click Help System Information Copy to clipboard and then paste the content below your question.
Kontakt Philips Norge Philips.
Velg produktkategori for å se hvordan du kan kontakte oss oss via chat, telefon eller via kontaktskjemaet, så hjelper vi deg med hva det måtte være. Velg produktkategori for å se hvordan du kan kontakte oss. Lyd og bilde. Mor og barn. Ser du etter brukerhåndbøker, vanlige spørsmål eller garantidokumenter? Gå til siden vår for å få hjelp. Har du spørsmål om Philips Healthcare? Koble til Philips. Select country/language Norge Norsk.

Contact Us